Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sebastian Goluch (647 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a to jest chociaz jeden normalny
ktory twierdzi, ze majac legalna prace na czas nieograniczony
mozna sie poruszac przez rok czasu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Motyl napisał:
No to kolego powiedz mi jak to jest. Załóżmy że Pan Kowalski jest tu juz trzy lata. W 11 roku pracował krótki okres legalnie Przyjmijmy że 3 mc W tym roku zaczął legalną prace Pozwolenie z Policji dostał np w sierpniu I jak to jest? Na stronie toll można znaleźć informacje że można poruszać się autem na polskich tablicach rok ble ble eble Ale od którego momentu? Postaw mu jeszcze pifffko i zapytaj a my sie dogadamy Kogo bym nie zapytał to albo odsyła mnie do stron gdzie nie ma konkretnego info albo każdy twierdzi inaczej Jest tu ktoś kto ma pewne info?

sam mu postaw > ty wiesz motyla noga ile kosztuje pifffko ?
Kurwa 0,4L 79kr
Ja wiem, ze kazdy mówi co chce i przepisy interpetuje pod siebie.....
Dla mnie rok, od momentu rej.na politi!
Idz osobiscie do Toll wytłumacz swój przykład i dowiedz sie dokładnie, bo moze bolec....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
marianekk napisał:
Motyl napisał:
No to kolego powiedz mi jak to jest. Załóżmy że Pan Kowalski jest tu juz trzy lata. W 11 roku pracował krótki okres legalnie Przyjmijmy że 3 mc W tym roku zaczął legalną prace Pozwolenie z Policji dostał np w sierpniu I jak to jest? Na stronie toll można znaleźć informacje że można poruszać się autem na polskich tablicach rok ble ble eble Ale od którego momentu? Postaw mu jeszcze pifffko i zapytaj a my sie dogadamy Kogo bym nie zapytał to albo odsyła mnie do stron gdzie nie ma konkretnego info albo każdy twierdzi inaczej Jest tu ktoś kto ma pewne info?

Kurwa 0,4L 79kr
Idz osobiscie do Toll wytłumacz swój przykład i dowiedz sie dokładnie, bo moze bolec....

i bylo cie stac na pifffko jak ty nie bogaty...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
2013 napisał:[/quote]
i bylo cie stac na pifffko jak ty nie bogaty...[/quote]

heh zawsze mam w swiątecznym ubraniu pare srebrników na pianke i takie tam....

ps: na siłe chcesz zrobic mnie bogatym ?
Jak chcesz to niech tak zostanie i mozesz mnie tak zwac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
marianekk napisał:
2013 napisał:
i bylo cie stac na pifffko jak ty nie bogaty...[/quote]

heh zawsze mam w swiątecznym ubraniu pare srebrników na pianke i takie tam....

ps: na siłe chcesz zrobic mnie bogatym ?
Jak chcesz to niech tak zostanie i mozesz mnie tak zwac[/quote]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
155 Postów

(Motyl)
Stały Bywalec
marianekk napisał:
Motyl napisał:

Kurwa 0,4L 79kr

Taa juz słyszałem jak tol pomoze. Nie można i juz. Znajomego złapali po dwóch latach ale wypytali nawet kiedy idzie sie odlac że powiedział im prawdę i wszystko jakimś cudem sprawdzili to podarowali mu to. No tak właśnie słyszałem że od momentu rejestracji na politi ale kurde nie chcial bym żeby Pan na drodze mi tłumaczył że jest inaczej. Dla mnie tak właśnie jest wygodnie i też to tak interpretuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok